Макрадули: Видливи се првите позитивни резултати во намалување на аерозагадувањето

Борбата против аерозагадувањето има резултати, смета заменик министерот за животна средина Јани Макрадули. Тој на денешната прес-конференција го анализираше бројот на денови во скопските општини, онаму каде има мерни инструменти, а каде има надминувања...
- Advertisement -

ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

ИЗБОР НА УРЕДНИКОТ