МАРКЕТИНГ

Позициите и цените на банери за огласување на www.akcent.mk можете да ги погледнете на ценовникот.

Читаноста и статистиката на www.akcent.mk можете да ги погледнете на следниот линк – статистика.

За дополнителни информации и закуп на банери може да не контактирате на:

  • infoakcentmk@gmail.com