(ФОТО) Секси докторка поради учество на натпревар за најдобар задник остана без работата

Докторката Рајан Лора Соза која се пријави на натпреварот „Miss BumBum World“ минатата година доби отказ и поради учеството на изборот за најдобар задник сеуште не може да најде работа.

https://www.instagram.com/p/CAnaYtXjv59/?utm_source=ig_web_copy_link

Таа е модел и докторка, а беше една од фаворитите на минатогодишното натпреварување за најдобар задник во светот.

https://www.instagram.com/p/B_vPp9fjSHN/?utm_source=ig_web_copy_link