Бразилецот Нејмар е целосно „полуде“ по атрактивната Русинка, Катерина Сафаров
Убавата Русинка е често на натпреварите во ПСЖ.

Таа го следи Нејмар, а тој факт само ги зголеми шпекулациите дека се во врска.