Board Game Adventures ќе ви го доловат интересниот свет на друштвените игри (ВИДЕО)

Уште еден плус за македонската заедница за Друштвени игри. Денес и официјално беше пуштен првиот влог за друштвени игри Board Game Adventures. Погледнете ја нивната најава: