Бранител од 2001 до министерката: Од тие што мафтаа со бели знамиња, сега вие со ваши пос*ани гаќи мафтате (ФОТО)

Се огласи еден од бранителите од 2001 година по изјавата на министерката за одбрана дека ќе побарала дозвола од село Желино за да се изгради достоен споменик на загинатите кај Карпалак. Бранителото жестоко ја нападна министерката на својот фб статус:

ИЗВОР: инстаграм профил patriotsko.drushtvo