Се степаа вработени во „Паркови и зеленило“ (ВИДЕО)

Гранки, лисја, тупаници летаат меѓу вработени во ЈП „Паркови и зеленило“, се гледа на видеото објавено на социјалните мрежи.

Тепачката се случила пред Зоолошката градина во Скопје, а на видеото може да се забележи дека неколкумина вработени ги разделуваат раскараните колеги.

Засега не е позната причината за инцидентот меѓу вработените во претпријатието.