Акција за чистење на депонијата во Визбегово

Општина Шуто оризари соопшти дека денеска ќе организира акција за чистење на депонијата во Визбегово.

 

Депонијата е една од наголемите на подрачјето на Скопје, и во во летниот период претставува опасност и закана како за граѓаните на Шуто Оризари и на целиот град.