Полесна сообраќајка го отежнува движењето на Бул. Кочо Рацин

Во моментов полициските служби вршат увид во сообраќајна несреќа која се случи на Бул. Кочо Рацин, кде што се судрија две возила, токму кај канцелариите на Фонд за здравство.

Според фактичката состојба, забележливо е дека се работи за полесен судир на два автомобила, но сепак имајќи на ум дека е “rush hour” во моментов, сообраќајот се одвива отежнато.