По цената на струјата, поскапеа и горивата – Видете ги новите цени

На првото годинешно заседавање на РКЕ донесена е одлука за поскапување на малопродажните цени на горивата за 2,17%.
Од 04.01.2022 важат следните цени:

 

ЕУРОСУПЕР БС95     75,00 ден/лит.

ЕУРОСУПЕР БС98     77,00 ден/лит.

ЕУРОДИЗЕЛ (ДЕ V)  65,50 ден/лит.

БИОДИЗЕЛ              66,50 ден/лит.