АКЦЕНТ.МК ГО ПРОШИРУВА ТИМОТ: Вработуваме новинари и техничари

Тимот на “Акцент медиа” го проширува својот тим.

Вработуваме новинари и техничари со и без работно искуство.

Сите мотивирани и заинтересирани кои сакаат својата трудољубивост, креативност и посветеност да ја насочат во насока на успех на нашиот проект, можат да достават свое ‘CV’ на е-маил: infoakcentmk@gmail.com

Предност ќе имаат кандидатите со работно искуство во делот на информативно-политичката сфера, но исто така и оние без искуство, а со потенцијал ќе имаат шанса да научат и да напредуваат.

Ве очекуваме да ни се приклучите во нашиот тим!

Со почит и надеж за соработка,
Тимот на “Акцент медиа”