(ФОТО) Ивана Николиќ од српската група „Hurricane“ го запали Инстаграм

Ивана Николиќ од групата „Ураган“ објави фотографија од плажата од Занзибар и го запали Инстаграм со своето совршено тело.

Доби комплименти и повеќе од 50 000 лајкови. Во описот на фотогравијататаа детално опиша како се одмара и што посетила со своите колеги, а се чини дека времето покрај морето одлично им одговара на убавиците од Србија.