(ФОТО) Софија Вергара објави жешка фотографија од својата младост

Актерката Софија Вергара често објавува фотографии од својата младост и потсетува на својата совршена фигура.

Вергара уште еднаш ги врати во времето своите 22 милиони следбеници со нова фотографија во танга.