(ФОТО) Атрактивната Нивес Целзиус повторно провоцира со своите бујни гради во преден план

Атрактивната Нивес Целзиус направи бомбастично селфи, во секси поза за кое пишуваат сите медиуми од регионот.

Како и секој пат кога се рекламира со секси слика, Нивес привлече големо внимание и доби илјадници коментари.