(ФОТО) Ванда Икарди во танга испрати силна порака

Сопругата на Мауро Икарди уште еднаш позираше пред огледало, а она што е необично за неа таа ја цензурираше фотогррафијата па напиша.

Оваа фотографија е цензурирана. Причините непознати .. кој беше тоа? Истите оние кои се борат за нашите права, слобода и еднаквост?Ние сме во 2021 или 1810 година. Бикини со маица е цензура .. Јас сакам жени со спектакуларно тело и многу пати им честитам приватно или јавно.Зависта меѓу жените е една од најгрдите работи што можеме да си ги направиме на самите себе … (агресивност, коментари итн.) Да почнеме да се почитуваме едни со други за да не почитуваат!, напиша Ванда очигледно лута.