(ФОТО) Најубавата кошаркарка во светот e oд Србија и изгледа совршено

Јелена Тодоровиќ прогласена е за најубава кошаркарка во светот, пишуват српските медиуми.

https://www.instagram.com/p/CDGKi-lA9Ne/?utm_source=ig_web_copy_link

Тодоровиќ со години живее во Австралија, а во 2016 година беше прогласена и за Мис универзум на Австралија.

https://www.instagram.com/p/CCkBrANAe-3/?utm_source=ig_web_copy_link