Овој хороскопски знак важи за многу комплициран љубовник

Нивната бунтовна страна е особено очигледна при изборот на партнер. Тие се склони кон екстремни, уникатни типови на луѓе, кои емитуваат некаква шокантна вибрација.

Станува збор за Водолија родена во годината на владеење на планетата Венера – неконвенционален, бунтовен и донекаде флертувачки знак. Тоа се водолиите родени во овие години: 1934, 1941, 1948, 1955, 1962, 1969, 1976, 1983, 1990, 1997, 2004

Постојат три причини зошто тие се сметаат за најкомплициран љубител на зодијакот:

Не го крие чувството на љубов

Кога водолијата сака некого, тоа може да се види од авионот, бидејќи тие не ја гледаат поентата да ја кријат својата наклонетост кон некого.

Луѓето родени во овој знак се природно привлечни и со нив вашиот ум може лесно да се преплави со желба ако не сте подготвени за тоа.

Сексуалната желба е само еден аспект на за заљубената водолија. Тие се заинтересирани да ве запознаат добро, сакаат да знаат сè за вас на различни нивоа. Тие сакаат да ги соберат сите информации како сложувалка додека не добијат целосна слика за вас.

Има нешто бунтовно во него

Водолијата сака и го цени напредокот во сè, вклучително и во убовта. Тие сакаат работи што имаат движечки ефект врз нив и можат да го разбрануваат секојдневието.

Родените во овој знак се полни со уникатни идеи и сакаат да експериментираат во љубов, но и во кревет.

Нивната бунтовна страна е особено очигледна при изборот на партнер. Тие имаат тенденција да бидат екстремни, уникатни типови на луѓе кои испуштаат некаква шокантна вибрација за нив е поважно отколку да имаат слобода во врската.

Тој ќе даде сè за љубов

Тие се во состојба да ја жртвуваат својата репутација за да му покажат на светот околу себе дека вистинската љубов постои над наметнатите норми, правила и социјално прифатливи рутини.

Лошата страна на личноста на водолија е тоа што склоноста кон експериментирање и истражување често ги намалува нивните чувства кон партнерот до безличност и апатија.