Мажите едногласно: Вака изгледа идеална жена!

Неколку илјади мажи учествуваа во едно истражување. На сите им беше поставено истото прашање, како мислат дека изгледа совршена жена? Еве ги најчестите одговори.

Овие се работи што мажите сметаат дека ги поседува една идеална жена:

Има смисла за хумор.

Постара е две години од нив.

Има убава насмевка.

Има големи гради.

Има долги нозе.

Има успешна кариера и пари.

Има мали стапала.

Образована е.

Носи црвено.

Има тесни колкови.

Има кафеава коса.