(ФОТО) Џорџини Родригез позира целосно гола

Модните брендови, дизајнерите и уредниците на престижните списанија започнаа да ѝ нудат ангажмани на Џорџини Родригез поради нејзината огормна популарност и одличен изглед.

Џорџина денес важи за една од најскапо платените и најангажираните фотомодели во светот. На последната фотосесија за брендот Гучи Џорџина позира целосно гола само со торба на себе. Вакавта фотогафија со сигурнос го привлече вниманието на многумина.