(ФОТО) Ова е најатрактивната баба на светот, има 50 години и се уште е секс бомба

Џина (50) од Австралија е најсекси баба на светот, нејзиното најмало дете има 6 години, а има и внуче.

Има 4 деца од кои едната ќерка е на само 6-годишна возраст, но има и едно внуче. Џина од Австралија години наназад важи за „најсекси баба“ во светот.

Неодамна таа го прослави својот 50-ти роденден во раскошна вила.