Мажите конечно дадоа одговор на прашањето дали сакаат слаби или полни девојки

Вечна дилема  дали мажите претпочитаат ептен слаби или дебели за партнерките. Иако се работи за личен избор, новото истражување спроведено во Велика Британија конечно даде одговор на ова прашање што ги интересира сите.

И  тоа е официјално  повеќето мажи ќе изберат полни девојки за нивна партнерка затоа што мислат дека се подобри во кревет!

Повеќе од илјада мажи и жени учествувале во истражувањето, а се покажало дека дури 89 проценти од анкетираните мажи преферираат жени со облини како партнери.

Од друга страна, 68% од дамите изјавиле дека претпочитаат „поцелосни“ партнери затоа што се повнимателни кон своите партнери.