(ФОТО) Никол Шерцингер во бикини го покажа своето совршено тело

Никол Шерцингер е позната по своео виткото и згодно тело. Покрај годините која ги има згодната пеачка успева да ја одржува својата добра форма.

Доказ е последната фотографија која што ја објави Никол од плажата.