(ФОТО) Нивес Целзиус со деколте до папок

Нивес Целзиус постојано провоцира со провокативни фотографии на Инстаграм. Со последната фотографија ги изненади своите фанови и се надмина себе си. Нивес позираше со деколте до папок.