(ФОТО) Никол Шерцинигер и во петтата деценија е секси

Никол Шерцинигер не се предава на годините. Таа и во петтата деценија изгледа подобро од било кога за што е доказ фотографијата која што ја објави на својот Инстаграм профил.

Никола на фотографијата е во косим за капење и изгледа совршено.

https://www.instagram.com/p/CGkzhW_DTl5/?igshid=1xxbl87xqtwla