Адриана Лима објавила селфи фотографија на која што во прв план е нејзиното бујно деколте.

Бразилската убавица Адриана Лима (39), вообичаено не објавува фотографии од снимањата, но кога ќе сподели нешто тогаш навистина предизвикува големо внимание кај нејзините обожаватели ширум светот.

https://www.instagram.com/p/CC1jtOKlT7A/?utm_source=ig_embed