(ФОТО) Најатрактивната голферка: Знам дека моите фотографии се провокативни, но јас сум добра девојка

Атрактивната голферка Пејџ Спиранац повеќе привлекува внимание поради нејзините фотографии кои ги објавува на социјалните мрежи, отколку преку спортот со кој се занимава.

View this post on Instagram

Hi☀️ How’s your Saturday going?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

Како што изјави таа во едно интервју, свесна е за нејзините фотографии, но дека е добра девојка.

https://www.instagram.com/p/B_ax9wqnkl3/

Сепак, вели дека и е жал што оставила таков впечакот.

https://www.instagram.com/p/B9xE5aKHqFm/