Последното фудбалско светско првенство играно во Русија 2018 година го одбележа селекцијата на Хрватска која изненадувачки се избори за финале.

https://www.instagram.com/p/CAYLwOgn0fu/

„Ватрените“ за жал во финалето беа поразени од Франција, но за време на сите натпревари на „коцкестите“ на трибините вниманието го привлекуваше една атрактивни навивачки.

https://www.instagram.com/p/CAqNVfsn3UN/

На крај се покажа дека станува збор за манекенката Ивана Кнол. Таа славата ја стекна на ова првенство, а својата популарност ја искористи да промовира сопствена линија на костиме за капење.