Аманда Френсон е девојка која стана позната поради својот перфектно обликуван задник.

https://www.instagram.com/p/B9hpOV2JlCF/?utm_source=ig_embed

Таа прави вежби за долниот дел од телото секоја недела, а вели и дека никогаш не го прескокнува овој важен тренинг.

https://www.instagram.com/p/B89a1azl7nh/?utm_source=ig_web_copy_link

Аманда на својот Инстаграм профил има повеќе од 194.000 следбеници.

https://www.instagram.com/p/B71Ze4GpZF6/?utm_source=ig_embed